Zoeken
  • TCDP

Gelukkig Nieuwjaar!

Bijgewerkt op: 29 mrt.

Gelukkig Nieuwjaar!

We wensen al onze leden, sponsoren, Tennis Vlaanderen en collega clubs een gezond, gelukkig en sportief 2022 toe!
We gaan ook dit jaar weer aan de slag om de club verder te ontwikkelen en er een gezellig en sportief jaar van te maken met bruisende events tijdens het zomerseizoen.


Het ledenaantal is het afgelopen jaar wederom gestegen. Dit maal van 415 naar 630 leden. Er werd ruim 8900 maal een plein gereserveerd en ook de laddercompetitie stond weer garant voor vele sportieve matches in het enkel- en dubbelspel. Afgelopen zomer kon ondanks Corona het TCDP open zomertornooi toch doorgaan. Het tornooi was een groot succes en werd met veel enthousiasme door onze spetterende tornooi vrijwilligers georganiseerd. Ook waren er diverse sportieve padel tornooien, georganiseerd door padelbabes Babs en Jana waarin volop werd gestreden voor de winst. Ook de dubbelslag avonden onder leiding van Iris & Bart waren wederom een groot succes.De competitiespelers van onze club kijken natuurlijk enorm uit naar Interclub dat de afgelopen 2 jaar geen doorgang kon vinden. Meer informatie omtrent interclub 2022 volgt binnenkort.Na vele jaren trouwe inzet als sportief verantwoordelijke gaat Frederik helaas het bestuur verlaten. We zijn voor deze functie nog opzoek naar een nieuwe invulling. Iets voor jou? Laat het ons weten!

Ook Ann-Charlotte en Nathalie van de werkgroep events organiseerde in 2021 hun laatste knallende party en dragen het stokje over aan Elke die inmiddels met veel enthousiasme begonnen is.


Ook voor het aankomende seizoen zijn we opzoek naar clubleden die zich als vrijwilliger of bestuurslid willen inzetten voor Tennis Club De Pinte.

Interesse? stuur een mail naar tcdp@tcdp.be.


Nogmaals voor iedereen een knallend en gezond 2022!


Sportieve groet!


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ballon