top of page

RECREATORNOOI

Het Recreatornooi Tennis staat open voor alle spelers en speelsters van TCDP tot en met 5 punten. Nieuw in de club en op zoek naar sparringpartners? Al een tijdje aan het tennissen maar geen fan van keiharde competitie? Dan is het Recreatornooi Tennis iets voor jou!

Wanneer:

augustus - september


Inschrijven:

eind juni, we sturen een nieuwsbrief als de inschrijving wordt geopend. 

logo_tennis_recrea_edited.png
Recreatornooi: Text

Nieuw in de club en op zoek naar sparringpartners? Al een tijdje aan het tennissen maar geen fan van keiharde competitie? Dan is het Recreatornooi Tennis iets voor jou!


In dit toegankelijke tornooi zijn de lol en de leute belangrijker dan de lauwerkans.


Nieuwsgierig? Hieronder vind je al wat info!


Voor wie?

Het Recreatornooi Tennis staat open voor alle spelers en speelsters van TCDP tot en met 5 punten.

Je kan dus niet tegen al te grote kleppers uitkomen.

Welke reeksen?


In het Recreatornooi Tennis wordt er alleen enkel gespeeld, er worden geen dubbelreeksen georganiseerd. Concreet geeft dat dus:

  • Heren Enkel

  • Dames Enkel


Verloop van het tornooi?

Het tornooi bestaat uit twee fases, met name een poulefase en een eindronde:

  • Voor de start van het tornooi wordt iedereen onderverdeeld in poules. In de eerste fase van het tornooi, de zogeheten poulefase, speel je tegen alle andere spelers/speelsters in jouw poule. Je speelt dus sowieso een aantal matchen, ook al verlies je.

  • Na de poulefase gaan de eerste twee spelers/speelsters van elke poule door naar de eindronde. Afhankelijk van het aantal poules, kunnen er lucky losers opgevist worden. De eindronde werkt wel met rechtstreekse uitschakeling: verlies je, dan is ’t gedaan.

Recreatornooi: Price
bottom of page